TKM i Ćigong, Lovran i Beograd

on .

Deo vrelih letnjih dana smo proveli u Lovranu, prelepom mestu na Opatijskoj rivijeri. Ova obala je najpre poznata kao turističko odredište ali i kao mesto u kome cveta obilje wellness sadržaja-od spa tretmana preko masaža, rekreacije i fitnesa do tradicionalne kineske medicine.

Svojim usmerenjem i programima, ponajviše se izdvaja Učilište Lovran*, ustanova za obrazovanje odraslih sa sedištem u Lovranu. Pod dirigentskom palicom direktorke Jelice Popić, ova ustanova sa pripadajućim wellness centrom je iznedrila desetine wellness menadžera i terapeuta,  projektovala mnoge wellness start up ali i unapredila postojeće projekte širom Balkana.

Deo programa Učilišta Lovran je usmeren ka Tradicionalnoj Kineskoj Medicini. Dijagnostika palpacijom, pulsom i dijagnostika jezika, Tui Na masaža, moksa i ventuza terapije, refleksologija, akupunktura i akupresura kao i nezaobilazne Teorije 5 elemenata promene, Jin-Jang odnosa i teorija energetskih meridijana koje se nalaze i u osnovi Ćigonga i Taiđi Ćuena.

Velika sličnost u ciljevima i nastojanjima Učilišta Lovran i Cigong saveza Srbije su i doveli do susreta tokom kojeg su razmenjene ideje i mogućnosti vezane za buduć
u saradnju i međusobno dopunjivanje aktivnosti ove dve organizacije u skorijoj budućnosti.

Ovo je bio prvi ovogodišnji susret a toga ce biti i još uz mnogo zanimljivih dešavanja za sve one koje teme vezane za TKM i Ćigong interesuju.

*Učilište Lovran je ustanova koja osposobljava za rad u raznim sferama wellnessa i ima dozvolu Republike Hrvatske da se ta zanimanja upisuju u radne knjižice.

Više o Učilištu možete videti ukoliko posetite link.

 

Priključite nam se!

Želite da se priključite treninzima Tai Chi Chuana ili zdravstvenog Ćigonga?

Prijavite se:

Prva dva časa su besplatna!

Prijavite se za Newsletter!

Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novostima iz sveta Tai Chi Chuana i Ćigonga, novim lokacijama treninga, mogućnostima za održavanje seminara uz praktične Tai Chi i Ćigong savete, molimo Vas da ostavite Vaše podatke putem ovog kontakt formulara.

Nadamo se da će Vam informacije biti od koristi :)

Preporučujemo

Ćigong vežbe za poboljšanje i očuvanje zdravlja!

Tai Chi Chuan za one koji bi hteli da saznaju kako upotrebiti pokrete u cilju samoodbrane!

Tai Chi i Ćigong u Vašem gradu?

Ukoliko želite da naučite Tai Chi Chuan ili Ćigong a nemate mogućnosti u Vašem gradu, kontaktirajte nas:

kako bismo organizovali intenzivni seminar kod Vas!

Nalazimo se:

UA-11635710-6